Skip on navigation content

Cégtörténet

1992-ben alakultunk, mint gyártó és forgalmazó kft. HYDRAULIC OIL Beladice néven. Hogy minél közelebb lehessünk az ügyfeleinkhez kihelyezett irodákat nyitottunk a következő városokban Trnava, Žilina, Košice és Zvolen. Cégünk egyrészt a csatlakozókkal ellátott hidraulika tömlők gyártására és forgalmazására, másrészt hidraulika csavarzatok, szelepek, gyorscsatlakozók, mérőórák (manométerek, mérőpont csatlakozók), szerelőbilincsek és más gépészeti elemek forgalmazására specializálódott.

Tevékenységünknek jelentős részét teszi ki az iparban használatos magasnyomású levegős rendszerek ellátása gyorscsatlakozókkal, spiráltömlőkkel, lefúvópisztolyokkal és a levegő vezetéséhez szükséges tartozékokkal. Továbbá biztosítunk teljes körű szállítást szintetikus kaucsuk alapú ipari tömlőkből, PVC, PU, PA stb., valamint műszaki gumiból (gumilemezek).

Ügyfeleinknek teljes körű szolgáltatásokat nyújtunk a felsorolt területeken, miközben nagy hangsúlyt fektetünk a minőségirányításra a ISO 9001:2008 rendszer alapján.